ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ονομάζομαι Ανδρομάχη Τσίντζου.

Γεννήθηκα στην Αθήνα τη σημαδιακή χρονιά του 1968 και με βάση τις ιστορίες που μου έχουν αφηγηθεί, από μωρό, είχα πάντα μέσα μου μια φλόγα και μια ανάγκη για διαρκή εξέλιξη.


Η ολοκλήρωση των πανεπιστημιακών σπουδών μου και οι ξένες γλώσσες που τελειοποίησα την ίδια χρονική περίοδο, ήταν απλά η αρχή.

1993

ΕΘΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ

UNIVERSITY OF CAMBRIDGE -PROFICIENCY

INSTITUT FRANCAIS D ATHENES -DIPLOME D ‘ETUDES SUPERIEURES


Επαγγελματικά, αξιοποίησα τις ευκαιρίες που μου παρουσιάστηκαν και ξεκίνησα μια επιτυχημένη καριέρα σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία. 

Στα 17 χρόνια που εργάστηκα για αυτή, την εταιρία, κατέκτησα θέσεις οι οποίες ικανοποίησαν την ανάγκη μου να μαθαίνω καινούρια πράγματα και να πηγαίνω συνέχεια μπροστά.

2012

SALES representative

SPECIALIST in oncology

SALES SUPERVISOR

SENIOR BRAND MANAGER


 Κατά τη διάρκεια της επιτυχημένη αυτή επαγγελματικής μου καριέρας, ασχολήθηκα ενεργά με τη Yoga και τον διαλογισμό, ανακαλύπτοντας έτσι εμπειρικά, την τεράστια δύναμή τους. Παρατήρησα την παραγωγικότητά μου να αυξάνεται, την ικανότητά μου να ελίσσομαι  σε δύσκολες καταστάσεις να πολλαπλασιάζεται και έτσι να μπορώ να πετυχαίνω ευκολότερα τον στόχο μου. Η ανακάλυψη αυτής της ικανότητας του ανθρώπινου είδους να μετεξελίσσεται συνεχώς, δεν μου άφησε άλλη επιλογή, από το να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό τον τομέα. Το 2012, μια μεγάλη ανάγκη ξύπνησε μέσα μου, ανάγκη να εμβαθύνω  σε αυτήν την πληροφορία και να τη μεταδώσω και σε άλλους.

2013

  • YOGA NIDRA: Βαθιά χαλάρωση, αντιμετώπιση άγχους και stress,αναζωογόνηση.
  • HATHA YOGA


Εκπαιδεύτηκα στις πρακτικές της Hatha Yoga και του διαλογισμού και μεταδίδω αυτή τη γνώση από το 2013. Παράλληλα, το ενδιαφέρον μου τράβηξε η Yoga Nidra που αποτελεί μία μέθοδο καθοδηγούμενης αυτό-ύπνωσης. Η Yoga Nidra, όπως και η υπνοθεραπεία ,αξιοποιεί τη στιγμή που εκείνο το μέρος του μυαλού  που θεωρεί ότι τα ξέρει όλα, ξεκουράζεται. Αυτή είναι μία πολύ ισχυρή στιγμή, είναι η στιγμή που μπορούμε να εισάγουμε καινούργιες πληροφορίες και προγράμματα στον προσωπικό μας νοητικό υπολογιστή και να ”αναβαθμίσουμε” έτσι τη ζωή μας.2018

Όπως ήταν φυσικό για μένα, ακολούθησα την κλίση μου και πιστοποιήθηκα ως κλινική υπνοθεραπεύτρια βοηθώντας αποτελεσματικά άλλους ανθρώπους να βρουν την εσωτερική ηρεμία που αναζητούσαν, να ελέγξουν το βάρος τους, να καταφέρουν να διακόψουν το κάπνισμα και να αντιμετωπίσουν, με πολύ μεγαλύτερη ευκολία, απαιτητικές καταστάσεις (εγχειρήσεις, απώλεις κλπ.)


2020


Σαν επιστέγασμα σε όλα αυτά ήρθε και η πιστοποίηση μου ως Life Coach:  μια τέχνη η οποία συνδυάζει όλες τις μέχρι τώρα γνώσεις μου με τον μεθοδικό και οργανωτικό τρόπο του Marketing.


ΤΩΡΑ


Με αυτά τα εργαλεία στη διάθεσή μου, οδηγώ στην ανακάλυψη των κρυμμένων δυνατοτήτων του καθενός από εμάς και τελικά στο σχεδιασμό της στρατηγικής για την κατάκτηση αυτών που πραγματικά επιθυμούμε.

FELDENKRAIS

Παράλληλα, το ταξίδι της διαρκούς εξέλιξής μου συνεχίζεται στο Feldenkrais Institute στη Βιέννη, όπου εκπαιδεύομαι σε μία μέθοδο εξέλιξης του προσωπικού μας νοητικού  «υπολογιστή», μέσω όμως, της κίνησης  αυτήν τη φορά…   

This image has an empty alt attribute; its file name is logo.png